Home sweet home...

* HOME SWEET HOME *
* BORTA BRA MEN HEMMA BÄST *



Detta är när vi precis kommit upp i luften, på väg från London (Heathrow) till Stockholm.

Nog måste jag säga att det har varit en jättebra och jättekul resa, även fast den inte varade så länge. Ons till sön. Men det var alldeles lagomt, i alla fall när man var inne i storstan.. :o) Och nog var det stort alltid! *hehe* Och fint!

   

Men attans va ont i fötterna man fick! *ajaj* Första dagen (torsdag) gick vi konstant från typ 8 på morgonen till 20 på kvällen!! Då var vi tillbaka på hotellet. Det var sår under fötterna kan jag säga! *phew* Men men.. motion så det sjunger om det! *skratt*

image102

Här é jag på väg in i det kända varuhuset Harrods, och här är andra bilder på hur det såg ut därinne:

  

Och min favoritavdelning:



Sen fanns det också avdelning med bara choklad och praliner och så, vilket jag bara njöt av! Choklad é min passion (gäller bara att hålla igen lite)! :o)
(Ska lägga upp bild på det sen, men det är med en annan kamera. Håll ut!)


London gillar jag! Det är en jättefin stad, men det är faktiskt väldigt dyrt! Men så är det också märkeskläder, -prylar, -bilar osv i vartenda hörn! Det var ferrari, porsche, dyra mercedes, Rolls Royce som körde fram på gatorna.

Och nog var det fint att se Piccadilly Circus nattetid, neonljusen lyser upp hela området!

Vi åkte cykeltaxi (en trehjuling, där vi satt bak och så en som cyklade omkring med oss runt stan) på lördagen. Det var en häftig upplevelse måste jag säga! Det kan jag gärna göra om.. men jag vågar inte tänka på hur slut de ska vara som cyklar och skjutsar folk överallt! (det var faktiskt ganska billigt) Men kondition har de, för inte är det lätta gator o cykla efter!
Men nog fick man vara lite rädd för livet där... jag menar, de cyklar efter vanliga bilvägar! Så vid ett rödljus kunde man stå mellan två bilar... och sen kör bilarna bakom om bara sådär... *phew* Nåja, vi överlevde allt! *hehe*

image106

Jag och min nya kompis. Visst é han söt (och stor)? ;o)

 Buckingham Palace. Coolt att liksom ha stått där utanför... Live! :o)


Vi åkte the London Eye, typ ett jätte-pariserhjul! 135 meter högt! *wow* Det var ganska häftigt att se allt från luften! (Ett av fotona högre upp visar en liten utsikt!)

Sen har vi ju sett hela stan från bussen; The Big Bus! Ni vet, där man sitter högst upp utan tak. hehe... Det var skönt! Och skojigt!


Jag kan mycket väl tänka mig att fara till England igen, men då blir det nog Skottland eller nåt. Nu har man sett London, och det är ju inte precis så att Big Ben och Tower Bridge ändrar på sig inom närmaste tiden... *ler* Och så kan man ju nu sätta sprätt på pengarna billigare nån annanstans.. nu har man avverkat Londons gator (en del i alla fall)...

Visste ni att London har ca 25 000 gator på en area av 6 mil?!



Nu blir det städning av hemmet... Hörs! ;o)
Njut av bilderna! Dröm er bort!