Snöstorm...

Så blev det alltså snöstorm istället för ett fint snöfall. *suck*
Visst vill jag ha snö.. men när det är så här ute, så får man inte direkt lust att gå ut.. :o/



Hade gärna befunnit mig på en varm plats, eller åtminstone en brasa framför mig. :o)
Denna bild är frpn i somras, när vi var och tälta ute i skärgården. Vilka underbara dagar!

*hoppas på en repris i sommar* :o)

* * *


Tre "guldgossar" runt lägerelden... ;o)



En bild från i somras (tidig höst)...

(Kom in i en längtan efter sommar och värme.. *ler* men det är bara pga vädret ute... Vill ju ha en FIN och SOLIG vinterdag ju! :o/ .. men det kommer väl... det ska ju bara snöa veckan ut... *jisses* )

* * *
Det blev inget slalomåkande igår, så det får väl bli fr o m nästa vecka nån gång eller nåt sånt. Gym blev det i alla fall.
Idag kör jag med vila.
Har haft nog med mattelektionen idag, så hjärnan är i princip ur fuktion.. *hej, kom o hjälp mig*

Nu ska jag dock se TV ett tag, sen blir det att plocka i garderober.. *ett måste ibland*

* * *

Ha de fint! =)

Blir det snö?

Jaha ja, då var det vädergubbarna som lovade att det skulle börja snöa idag och ramla ner sisådär 3-4 dm fram till söndag. Hoppas det inte blir snöstorm direkt, annars kan man ju inte vara ute och åka skidor eller köra skoter..
Ändå vill jag gärna ha meterhöga plogkarmar! =)



Kanske ser ut som att man är orörlig, men det är man faktiskt inte. =) Och det är så skönt att känna vinden isa mot kinden, men man fryser inte dugg i dessa kläder... Ett pluspoäng är ju om solen skiner och det är så där riktigt vintrigt ute... Då är livet underbart! =)
`
Kan inte låta bli att undra om det verkligen stämmer att det ska snöa... det är nog bara för att man längtar som ett tok efte mer snö... det är inte alltför mycket i skogarna, så det är inte alltför mycket skoterkörning.. :/

* * *
I måndags var det mycket skolarbete som blev gjort, men hann även med ett gympass på 1,5 h, varav tjugo minuter bestod av löpning på bandet. Lagomt svettig efteråt! =) Men det är en skön känsla.

Tisdagen (igår alltså) bestod av totalt tre timmar (!) på en buss. 6.15 gick bussen mot Lule igår, och sov hela resan i princip. 1,5 h enkel väg. Sunderby sjukhus var slutmålet. Hade tid för en massa kontroller och liknande. Överlevde ju och fick fara hem igen... en ny sömntur på 1,5 h. *suck*

Om man bara kunde bli befriad från alla e-besvär!!! Blir snart tokig ju...

IDAG

Nu blir det ett gympass, eftersom jag aldrig hann på body pump igår.
Sen blir det en god lunch med kyckling!
Efter det är det dags för redovisning i Engelska C.. med musik som uppsats-ämne;



Eventuellt tar man sig en slalomsväng ikväll också.. :o)
* * *

Ja, får väl sluta här.. för en aning förbannad é jag... Detta är faktiskt dagens inlägg nr 2!!! Men lilla jag tryckte ju naturligtvis på fel knapp, vilket gjorde att allt försvann! Så jag is int' skriva samma som nyss, men det var långt... och jag orkar inte fundera på vad jag skrev... :P:P

*förban....dslåda*

*hel...vete i säcken*