Första snön trillade ner...

Helgen förbi och veckan har börjat. Måndagen har vaknat till liv... och så även jag, men varken mer eller mindre. *skratt* Ledig denna måndag, vilket är rätt skönt, när man jobbat hela helgen. Men jag lämnade jobbet igår med väldigt gott samvete. :o)

Men vet Ni vad? Jag har upplevt första snön! Igår, söndag 14 oktober, var marken alldeles vit!
Bildbevis:

image73

Äntligen fick man känna knarret under skorna när man gick över gården, doften av nysnö, känslan av att köra bil med sommardäck. *skratt* Men det gick bra i alla fall, fick dock fara lite tidigare för att kunna ta det lugnt på vägen.
Redan första dan med snö var det en förbipasserande lurig filur som inte kunde dölja sin närvaro, utan lämnade spår efter sig:

image74

En liten räv i trakterna på jakt efter mat...

Men som vanligt försvinner första snön lika fort som den har landat! Säger som Nalle Puh: åh typiskt! Hade ju varit härligt med en vinter nu... *ler* Men men, det kanske kommer snart, i alla fall inom en snar framtid. Kan ju alltid hoppas... *hoppet är ju det sista som sviker*

Men vilken känsla att se backen helvit... känns som att det var längesen.
Vid närmare eftertanke, inte skulle jag kunna flytta nånstans där man aldrig får se snö... *ler* Det är ju så underbart! Kallt - visst, men vadå... man får ju se till o klä på sig ordentligt när kylan tar vid! :o)


Just nu strömmar E-Types "Eurofighter" ur högtalarna, blir en aning danssugen. :o) tihi! Det spritter i benen, höfterna, armarna... kroppen... och knoppen... haha!
"When stand united we can save the day - eurofighter!"

Och snart närmar sig resan till London med stormsteg, två veckor och två dagar kvar... Nedräkning börjar snart på allvar. :) Det ska bli sååå kul! *längtar*
London. London by night. London by halloween. :o)
Jag vet en som "har allt i resfeber man kan ha"... och det där var ett citat! *blink*

image75

Nu ska jag stoppa nå i munnen, sen ut på en promenad. *ler* I den finfina höstluften med en otrolig dimma..? *hmpf* Men ja ja, kan ju inte styra vädret varje dag... :o) *hihi*

Ha de bra!
Malin

Kommentarer
Postat av: heidi

Härligt med första snön! :) Längtar själv till de!! :))

2007-10-15 @ 09:40:57
Postat av: malin

Skönt att vara ledig! Jag sitter i skolan på den enda lektionen vi har idag.. *suck*

Postat av: Hanna

Hejsan!! Vi hann inte förbi ICA något men vi får hoppas att du är ledig nästa gång vi ska till kalix, vore så skoj att ses, är som ett bra tag sen nu... men vi får höras, ha det fint, Ps. våran snö ligger fortfarande kvar här i Pajala ;) men inte länge till, ds. Kram kram!!

2007-10-15 @ 14:25:12
URL: http://hannis83.blogg.se
Postat av: Heidi

Nuuu är de uppdaterad! :)

2007-10-15 @ 20:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback